تجربه لذت بخش من در پیشخوان 24

خاطرات کاری و شاید غیر کاری من

تجربه لذت بخش من در پیشخوان 24

خاطرات کاری و شاید غیر کاری من

  • ۰
  • ۰

 

 

پرداخت عوارض آزادراهی با سامانه قبضینو

از ۲۸ اسفندماه ۱۳۹۷ فرآیند پرداخت عوارض آزادراهی در چهار آزادراه تهران-ساوه، تهران-قم، کرج-قزوین و قزوین-زنجان به‌صورت الکترونیکی قابل پرداخت شد و راهکارهایی نیز برای بهره‌مندی از این امکان معرفی شد. از آنجاییکه ما بیش از هر چیزی به فکر راحتی کاربران در دسترسی به گسترده‌ترین خدمات هستیم، امکان استعلام عوارض آزادراهی و پرداخت آن را از طریق سامانه قبضینو در اختیار شما قرار داده‌ایم. با این امکان دیگر نیازی نیست برای استعلام عوارض خودروی خود به سایت و یا اپلیکیشن‌های دیگر مراجعه کنید و با استفاده از قبضینو در کنار تمامی قبوض دوره‌ای و خلافی به سادگی می‌توانید عوارض آزادراهی خود را نیز پرداخت کنید. جزئیات عوارض آزاد راه

مزایای پرداخت عوارض آزادراهی با قبضینو

  • راحتی بیشتر تردد در آزادراه‌ بدون نیاز به توقف تا مقصد
  • دریافت رسید پرداخت عوارض آزاد راهی 
  • مشاهده جزئیات عوارض آزاد راهی شامل تاریخ عبور از آزاد راه،تاریخ صدور جریمه، مبلغ عوارض و مشاهده عوارض روزانه به صورت جدا 
  • عدم نیاز به ایستادن در صف‌های طولانی پرداخت
  • مصرف سوخت کمتر
  • استفاده کمتر از ترمز و نهایتا کمک به حفظ بهتر محیط زیست
  • عدم جریمه دیرکرد

عوارض آزادراهی چیست؟

منظور از عوارض آزادراهی عوارضی است که خودروها در ازای تردد از یکسری از آزادراه‌ها باید پرداخت کنند. با توجه به اینکه تردد در آزادراه های تهران – قم، تهران – ساوه، کرج – قزوین، قزوین – زنجان و بندر عباس – بندر شهید رجایی توسط دوربین‌های مستقر در این آزادراه‌ها منظور می‌شود و ترددکنندگان ملزم به پرداخت این عوارض هستند. در صورت عدم پرداخت 

مدت زمان پرداخت عوارض اتوبان ها

مهلت پرداخت عوارض بزرگراهی ۷ روز پس از زمان تردد هست. در صورت دیر کرد در پرداخت عوارض آزاد راهی جریمه به مبلغ ۴۰۸۰۰۰ ریال به عنوان جریمه عدم پرداخت عوارض مقرر در آزاد راهها لحاظ می شود. این جریمه به عنوان جریمه خلافی در لیست جرایم پلیس راهور با عنوان جریمه دوربین ثبت می شود. 

 

روش‌های پرداخت عوارض آزادراهی الکترونیکی 

پرداخت عوارض آزادراهی کشور از طریق سامانه‌های اینترنتی

هموطنان عزیز می‌توانند با مراجعه به سایتهای اینترنتی  عوارض خود را با وارد کردن شماره پلاک خودروی خود مشاهده و پرداخت کنند.

اپلیکیشن‌های پرداخت عوارض آزادراهی

ن-ساوه، تهران-قم، کرج-قزوین و قزوین-زنجان به‌صورت الکترونیکی قابل پرداخت شد و راهکارهایی نیز برای بهره‌مندی از این امکان معرفی شدند. از آنجاییکه ما بیش از هر چیزی به فکر راحتی کاربران در دسترسی به گسترده‌ترین خدمات هستیم، امکان استعلام عوارض آزادراهی و پرداخت آن را در اپلیکیشن پیشخوان 24 برای شما قرار دادیم. با این امکان دیگر نیازی نیست برای استعلام عوارض آزادراهی خودروی خود به سایت و یا اپلیکیشن‌های دیگر مراجعه کنید و با استفاده از پیشخوان 24 به سادگی می‌توانید عوارض آزادراهی خود را پرداخت کنید.

برای پرداخت عوارض آزادراهی با اپلیکیشن پیشخوان 24 تنها به شماره پلاک خودروی خود نیاز دارید. با وارد کردن شماره پلاک در بخش عوارض آزادراهی اپلیکیشن به سادگی می‌توانید عوارض ثبت شده را مشاهده و پرداخت کنید.

مزایای پرداخت عوارض آزادراهی با پیشخوان 24

 

  • راحتی بیشتر تردد در آزادراه‌ بدون نیاز به توقف تا مقصد
  • عدم نیاز به ایستادن در صف‌های طولانی پرداخت
  • مصرف کمتر سوخت
  • استفاده کمتر از ترمز و نهایتا کمک به حفظ بهتر محیط زیست

 

پرداخت عوارض آزادراهی از طریق سامانه‌های اینترنتی

هموطنان عزیز می‌توانند با مراجعه به آدرس‌های اینترنتی  itoll.ir و nspay.ir  عوارض آزادراهی خود را با وارد کردن شماره پلاک خودروی خود مشاهده و پرداخت کنند.

اپلیکیشن‌های پرداخت عوارض آزادراهی

کاربران عزیز می‌تواند با نصب اپلیکیشن‌های پرداخت عوارض آزادراه مربوطه نظیر تاپ، nspay، آپ، تومن، ریالو و ... می‌توانند به سادگی عوارض آزادراهی خود را مشاهده و پرداخت کنند. در این اپلیکیشن‌ها نیز مانند پیشخوان 24 با وارد کردن شماره پلاک خودروی خود، عوارض آزادراهی خودروی شما نمایش داده می‌شود و می‌توانید آن را پرداخت کنید.

پرداخت عوارض آزادراهی با استفاده از کد دستوری #۸*۷۲۰*‌

هموطنان عزیز با شماره‌گیری کد دستوری #۸*۷۲۰*‌ می‌توانند به راحتی عوارض آزادراهی خودروی خود را مشاهده و پرداخت کنند.

کسر مستقیم عوارض از حساب بانکی

در این روش، با موافقت کاربر و دادن اجازه برداشت از حساب، مبلغ عوارض در ازای هر بار تردد در آزادراه‌ها به صورت خودکار از حساب بانکی اعلام شده توسط کاربر کسر و پس از برداشت به وی اطلاع‌رسانی می‌شود. در حال حاضر دارنده‌های حساب در بانک‌های زیر می‌توانند از این روش پرداخت عوارص آزادراهی استفاده کنند: بانک ملی، بانک ملت، بانک انصار، بانک سرمایه، بانک پست بانک، بانک قرض‌الحسنه مهر ایران، بانک مسکن، بانک اقتصاد نوین، بانک ایران‌زمین، بانک شهر، بانک دی،بانک سپه

پرداخت عوارض آزادراهی از طریق تگ

در این روش پرداخت عوارض، صاحب ماشین قبل از تردد نسبت به تهیه و نصب یک تگ مخصوص بر روی خودرو اقدام می‌کند. بدین ترتیب مبلغ، به طور خودکار پس از عبور خودرو از آزادراه، از مبلغ موجود در کیف پول وی کسر می‌شود.

پرداخت عوارض آزادراهی از طریق خودپرداز

در روش پرداخت از طریق خودپرداز، بدهی‌های معوق عوارض آزادراهی از طریق دستگاه‌های خودپرداز بانکی در سراسر کشور قابل پرداخت است، مالکان خودرو که پیامک حاوی شناسه قبض و شناسه پرداخت را دریافت کردند و یا از وب‌سایت NSPAY  دریافت می‌کنند می‌توانند با مراجعه به دستگاه خودپرداز بانک‌های ملت، سامان، انصار و شهر نسبت به پرداخت اقدام کنند. استعلام عوارض آزاد راهی با قبضینو

پرداخت عوارض آزادراهی از طریق کارت‌خوان

برای راحتی هموطنان در روند پرداخت و استعلام عوارض، امکان پرداخت عوارض آزادراهی از طریق دستگاه‌های کارت‌خوان موجود در پمپ‌بنزین‌ها، مجتمع‌های خدماتی رفاهی و توقفگاه‌های بین راهی در آزادراه‌های کشور فراهم شده است.

پرداخت سازمانی عوارض آزادراهی

در مدل پرداخت سازمانی، شرکت‌ها و کسب‌وکارهایی که صاحب تعدادی خودرو هستند می‌توانند از خدمات پرداخت گروهی برای مدیریت عوارض آزادراهی استفاده کنند.

در پرداخت عوارض آزادراهی حتما به این نکات توجه داشته باشید:

هر خودرو باید قبل، حین یا پس از تردد از طریق یکی از روش‌­های پرداخت پیش‌بینی شده نسبت به پرداخت عوارض آزادراهی اقدام کند.

در صورت عدم پرداخت عوارض آزادراهی، پس از تردد به مالک خودرو پیامک یادآوری توسط پلیس ارسال می‌شود. در صورت عدم پرداخت تا 24 ساعت پس از تردد، برای بار دوم با پیامک به مالک خودرو اعلام و جهت پرداخت مبلغ عوارض یادآوری خواهد شد. درصورت عدم اقدام به پرداخت تا 48 ساعت پس ا ز پیامک دوم، پیامک سوم از طرف پلیس ارسال می‌شود. درصورتی‌که مالک خودرو با هیچ‌کدام از این هشدارها نسبت به پرداخت اقدام نکند، مراحل اعمال قانون برایش اجرا می‌شود. در این‌حالت مبلغ 30 هزار تومان جریمه عدم پرداخت نیز به مبلغ اضافه خواهد شد.

عوارض آزادراهی یک بدهی ماندگار برای ترددکننده است. درصورتی‌که مالک خودرو نسبت به پرداخت آن اقدام نکند، این بدهی در پرونده وی باقی خواهد ماند و در هر زمان آینده در موقعیت‌های قانونی مانند زمان خرید و فروش خودرو از وی دریافت خواهد شد.

در صورتی که عوارض آزادراهی پرداخت نشود پرونده وارد مراحل اعمال قانون می‌شود. در این شرایط علاوه بر مبلغ جریمه 30 هزار تومانی، مالک خودرو موظف به پرداخت اصل مبلغ نیز می‌باشد.

در همه روش‌­های پرداخت، ورود اطلاعات صحیح برعهده کاربر است و در صورت اشتباه وارد کردن مشخصات، عواقب بعدی متوجه مالک خودرو خواهد بود

طبق قوانین وضع شده، اگر ظرف مدت 72 ساعت بدهی پرداخت نشود، راننده مشمول ۳۰۰۰۰ تومان جریمه خواهد شد. تعیین مهلت پرداخت و مبلغ جریمه بر عهده وزارت راه و شهرسازی است و این قانون در حال حاضر اجرا نمی شود. درصورت تغییر در قوانین مربوطه و دستورالعمل جدید در خصوص اجرای قوانین، اطلاع رسانی خواهد شد.

دارندگان خودرو می‌تواند با نصب اپلیکیشن‌های مربوطه مثل قبضینو، تاپ، nspay، آپ، تومن، ریالو و … به عوارض خود دسترسی داشته باشند و عملیات پرداخت را انجام دهند. در این اپلیکیشن‌ها نیز مانند قبضینو با وارد کردن شماره پلاک خودروی خود، عوارض خودروی شما نمایش داده می‌شود و می‌توانید آن را پرداخت کنید.

پرداخت عوارض آزادراهی با استفاده از کد دستوری #۸*۷۲۰*‌

هموطنان عزیز با شماره‌گیری کد دستوری #۸*۷۲۰*‌ می‌توانند به راحتی عوارض خودروی خود را مشاهده و پرداخت کنند.

کسر مستقیم عوارض آزادراهی از حساب بانکی

در این روش، با موافقت کاربر و دادن اجازه برداشت از حساب، مبلغ عوارض در ازای هر بار تردد در آزادراه‌ها به صورت خودکار از حساب بانکی اعلام شده توسط کاربر کسر و پس از برداشت اطلاع‌رسانی می‌شود.

پرداخت عوارض آزادراهی از طریق تگ یا برچسب

در این روش پرداخت عوارض، صاحب ماشین قبل از تردد نسبت به تهیه و نصب یک تگ مخصوص بر روی خودرو اقدام می‌کند. بدین ترتیب مبلغ، به طور خودکار پس از عبور خودرو از آزادراه، از مبلغ موجود در کیف پول وی کسر می‌شود. 

پرداخت عوارض آزادراهی از طریق خودپرداز (ATM)

پرداخت عوارض آزادراهی از طریق دستگاه‌های خودپرداز بانکی در سراسر کشور قابل انجام است. مالکان خودرو که پیامک حاوی شناسه قبض و شناسه پرداخت را دریافت کردند و یا از وب‌سایت دریافت می‌کنند می‌توانند با مراجعه به دستگاه خودپرداز بانک‌های ملت، سامان، انصار و شهر نسبت به پرداخت عوارض اقدام کنند.

پرداخت عوارض آزادراهی از طریق دستگاه کارت‌خوان

برای راحتی هموطنان در روند پرداخت و استعلام عوارض، امکان پرداخت عوارض از طریق دستگاه‌های کارت‌خوان موجود در پمپ‌بنزین‌ها، مجتمع‌های خدماتی رفاهی و توقفگاه‌های بین راهی در آزادراه‌های کشور فراهم شده است.

پرداخت سازمانی عوارض آزادراهی

در مدل پرداخت سازمانی، شرکت‌ها و کسب‌ وکارهایی که صاحب تعدادی خودرو هستند می‌توانند از خدمات پرداخت گروهی برای مدیریت عوارض آزادراهی استفاده کنند. مشاهده جریمه خلافی دوربین

پرداخت عوارض آزادراهی از سایت بانک مسکن

رانندگان خودروهای کشور می‌توانند با تهیه یک برچسب پرداخت الکترونیکی عوارض و نصب آن پشت شیشه خودروی خود هم در وقت و هزینه خود صرفه‌جویی کنند و هم پرداختی راحت و سریع را تجربه کنند.

روش‌های تهیه برچسب:

  • خرید از سامانه اینترنتی بانک مسکن
  • مراجعه حضوری به نمایندگان فروش
  • ایستگاه عوارض مجهز به سیستم پرداخت الکترونیکی عوارض
  • شعب منتخب بانک مسکن

اعتراض به مبلغ جریمه عوارض بزرگ راه 

برای اعتراض به نرخ عوارض آزاد راهی و یا کل قبض عوارض می توانید به سایت آنی رو مراجعه کرده و فرم مربوط به رسیدگی به شکایات عوارض اتوبان ها را پر کنید. 

نکات قابل توجه در پرداخت عوارض آزادراهی

در پرداخت عوارض آزادراهی حتما به این نکات توجه داشته باشید:

  • هر خودرو باید قبل، حین یا پس از تردد از طریق یکی از روش‌های پرداخت پیش‌بینی شده نسبت به پرداخت عوارض اقدام کند.
  • در صورت عدم پرداخت عوارض، پس از تردد به مالک خودرو پیامک یادآوری توسط پلیس ارسال می‌شود. در صورت عدم پرداخت تا ۲۴ ساعت پس از تردد، برای بار دوم با پیامک به مالک خودرو ارسال و جهت پرداخت مبلغ عوارض یادآوری خواهد شد. در صورت عدم اقدام برای پرداخت تا ۴۸ ساعت پس از پیامک دوم، پیامک سوم از طرف پلیس ارسال می‌شود. در صورتی‌که مالک خودرو با هیچ‌کدام از این هشدارها نسبت به پرداخت اقدام نکند، مراحل اعمال قانون برایش اجرا می‌شود. در این‌حالت مبلغ ۳۰ هزار تومان جریمه عدم پرداخت نیز به مبلغ اصلی عوارض اضافه خواهد شد.
  • این عوارض یک بدهی همیشگی برای ترددکننده است. درصورتی‌که مالک خودرو نسبت به پرداخت آن اقدام نکند، این بدهی باقی خواهد ماند و مانند خلافی خودرو در موقعیت‌های قانونی مانند زمان خرید و فروش خودرو باید تسویه شود.
    نحوه پرداخت عوارض بزرگراه ها 
  • در صورتی که این عوارض پرداخت نشود پرونده وارد مراحل اعمال قانون می‌شود. در این شرایط علاوه بر مبلغ جریمه ۳۰ هزار تومانی، مالک خودرو موظف به پرداخت اصل مبلغ نیز می‌باشد.
  • در تمامی روش‌های پرداخت، وارد کردن اطلاعات صحیح برعهده کاربر است و در صورت اشتباه وارد کردن مشخصات، عواقب بعدی متوجه مالک خودروhttps://pishkhan24.com/ خواهد بود.

 

  • ۰۰/۰۲/۱۳
  • ارمان مرادی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی